Om oss

Vi är två bröder som driver Sparkampen. Att spara pengar på börsen är vår största hobby och ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Målet med vårt privata sparande är att få en ekonomisk frihet där ekonomisk frihet för oss innebär när våra tillgångar täcker våra utgifter varje dag under hela året.

Med hjälp av Sparkampen har vi förhoppningar om att ändra på oerfarenheten kring börsen och med hjälp av vårt öppna sparande inspirera hur vi sparar mot ekonomisk frihet. Vårt aktiesparande uppmuntra att det aldrig är för sent att spara och oavsett ålder eller kunskap ska man kunna sträva mot ett ekonomiskt friare liv. Så häng med oss på kampen om sparandet. Det viktigaste i ett sparande är att du börjar. Följ Sparkampens resa, hitta din investeringsstrategi och starta din egen kamp mot ditt sparande.

Vi kommer förklara på ett så enkelt sätt som möjligt så alla, oavsett kunskap, ska förstå vad vi skriver om. Det betyder inte att rutinerade investerare inte är välkomna utan våra strategier lämpar sig till alla oavsett ålder och tidigare kunskap.

Det är viktigt att komma ihåg att innehållen i våra inlägg baseras på våra egna personliga åsikter. Våra inköp eller försäljningar av aktier ska inte ses som någon form av rådgivning utan alla som handlar med värdepapper ska göra sin egen analys.